GearForFly

Club members login

 USA    You Tube  Stenar trgovina  Krokar Condor liga logo

CondorZa nami je še ena disciplina, ki pa je minila nekoliko mirneje kot pretekli teden. Vsaj z vidika "bližnjih srečanj"... 

Štart na 2800 m pod bazo, visoko nad LINZom nam tokrat ni povzročal težav. Z vetrom v rit smo se strumno "zapičili" v pobočje grebena in na full speedu odleteli proti prvi obratni točki na vzhodu. Popravljanj višin ni bilo, saj je veter ob pobočju poskrbel, da pretirane izgube višin ni bilo. Majhen radij na obratni točki je poskrbel, da so nekateri za trenutek obstali in popravljali višino, da so potem lahko preleteli vrh in nadaljevali v smeri BOENDLSEE-ja. Tretja stranica "kvadratne" discipline nas je popeljala preko ZELL AM SEE-ja, od koder pa je sledil le še povratek preko hribov v LINZ. Preskok na južno stran je bil težak a ne nemogoč. Pomagala pa so tudi manjša dviganja v lee-sideu. Preskok je verjetno najbolje opravil Tadej K., ki je iz 3.obratne točke štartal na višini 2800 m in tako enostavno in hitro izpeljal preskok. 
 
Disiplino je najbolje odpeljal Tilen Ceglar, pred Tadejem Krevhom in Rokom Lotričem. S tem se je prednost Tadeja pred Mičkom le še povečala, saj je slednji tekom discipline izgubil vodstvo in v cilj priletel kot četrti.
 
Visitors
70
Articles
252
Web Links
1
Articles View Hits
1994390

SLO USA

Vremenske postaje

Ratitovec 031/712-306
Jamnik 031/861-082